Wij hebben een nieuwe dinerkaart!
038 4212 448

BUONA SERA!
Van Antipasto tot Dolce

Wij nemen u mee dwars door o.a. de regio Emilia Romagna.

Voor zowel de kleine als volwassen gasten bereiden onze koks de gerechten voor u op Italiaanse wijze: vol Passie, Aandacht en Smaak! Wij hebben een ruime keuze in voor-, hoofd- en nagerechten, maar ook in samengestelde menu’s in diverse prijsklassen. De gerechten kunnen begeleid worden door uitstekende wijnen. Uiteraard is er een Italiaans assortiment aan aperitieven, digestieven en likeuren, zodat u uw eigen avond in stijl kunt beginnen en afsluiten.

“U kunt de samenstelling van uw diner ook aan ons over laten!”





 

DINER » SPECIALITÁ
DELLA CASA

La Tavolata  22,50 pp
Proef de smaak van Italië en geniet van een combinatie van 4 voorgerechtjes (vis, vlees en vegetarisch en soep) en 2 warme gerechtjes (vis en vlees bereiding), samengesteld door onze koks. Een volledige maaltijd die geserveerd wordt op schaaltjes zodat u ieder gerecht kunt proeven. Wij serveren hier een knoflook pasta en een insalata mista bij. Vanaf 2 personen.

La Spaghettata 14,50 pp
Laat u verrassen door de vele verschillende pasta’s die Italië te bieden heeft. La Spaghettata is een combinatie van diverse kleine pastagerechtjes als hoofdgerecht gepresenteerd op verschillende schaaltjes op tafel. Vanaf 2 personen.

La Sorpresa dello Chef
Een menu met gerechten van de kaart, maar dan in een ander jasje.

Als 3 gangen menu 32,50
Antipasto, secondo, dolce

Als 4 gangen menu 36,50
Antipasto, piccolo primo, secondo, dolce

Tavolo23 59,50

Tavolo23 is dé tafel om op een unieke wijze aan te dineren! Aan deze tafel krijgt u geen menu-kaart te zien, maar laat u zich smakelijk verrassen door onze koks.

Zij nemen u mee op een culinaire reis door Italië, waarin u in 4 gangen (elke gang bestaat uit meerdere gerechtjes) alle windstreken van Italië proeft.

Bij elk gerecht wordt een passende wijn geschonken! Als afsluiting laten wij u bij de espresso onze huisgemaakte limoncello proeven.

Bambini menu 12,50
Voor onze kleine proevers

Kleine tomatensoep 3,50
Keuze uit biefstuk, vis, of kinderpasta 7,50
2 bolletjes ijs uit onze ijssalon 3,-

DINER » ANTIPASTI/ VOORGERECHTEN

Bruschette Originali 8,95 (3 stuks)
Gegrild brood met knoflook, vleugje olijfolie en Parmigiano. (vegetarisch, vis, vlees)

Antipasto Meridiana
11,50
Een combinatie van vier onderstaande voorgerechten

Carpaccio Classico 10,95
Flinterdun gesneden rundvlees met Parmigiano, pompoenpitten, truffel mayonaise en rucola

Insalata Giardino* 10,-
Salade van gegrilde groenten, zongedroogde tomaat, Parmigiano, walnootjes en basilicum

Antipasto Buona Salute 11,50
Gerijpte geitenkaas met Italiaanse rauwe ham, aceto balsamico 12 jaar en met tijm gegrilde vijgen.

Mare d'Inverno 12,50
Cannelloni van gerookte zalm gevuld met gamba, bieslook, kappertje en venkel.

* vegetarische bereiding

DINER » ZUPPE DELLA CASA/ HUISGEMAAKTE SOEPEN

Zuppa di Pomodoro 5,50
Pomodori tomaten soep met pesto room

Crema di Sedano 5,50
Gebonden soep van knolselderij met chiffonade van truffel.

Minestra di Zucca 5,50
Pompoen creme soep met gegrilde gamba, krokantje van chorizo en peper-salie olie.

DINER » PRIMI/ PASTA

Pasta Marinello 11,90
Papardelle met gebakken zalmfilet, courgette, cherry tomaat, basilicum en room

Scampi e Vino 11,90
Linguini met in knoflook gebakken scampi, courgette, basilicum, afgeblust met witte wijn en room

La Saporita* 11,75
Tagliatelle met cherry tomaat, aubergine, geitenkaas, basilicum en pomodori saus

Penne al Manzo 11,90
Penne met rosé gebakken ossenhaas, cashewnoten, tomaat, rucola en Parmigiano

Parma, Funghi & Tartufo* 12,-
Penne met Italiaanse rauwe ham, paddenstoelen, pomodori saus, truffel en peterselie

Penne con Pollo 11,50
Penne met gemarineerde kippendij, gerookt spek, roomsaus, peterselie en Parmigiano

* vegetarische bereiding

DINER » SECONDI/ HOOFDGERECHTEN

Vitello alla Griglia 23,00
Kalfsentrecote van de gril, gerookte knoflook jus en Borlotti bonen

Salmone Verdolino 19,50
In olijfolie zacht gegaarde zalmfilet met een Italiaanse salsa verde en pasta fregola.

Filetto di Manzo 22,50
Gegrilde ossenhaas met wilde broccoletti en een jus van sjalotjes

Piatto Vegetariano*
18,50
Deegrolletjes gevuld met spinazie en zachte ricotta kaas, gegratineerd uit de oven.

Agnello, Lombo e Funghi* 21,50
Gestoofde lamsnek en gebrade lende biefstuk met aubergine ‘kaviaar’ en een jus van morielje paddenstoelen.

Merluzzo Croccante 19,00
Kabeljauw met hazelnoot-peterselie krokant, knolselderij en gezoute citroen.

* vegetarische bereiding

DINER » DOLCI/ DESSERTS

Tiramisu della Casa 5,95
De klassieker van La Meridiana, op basis van koffie, lange vingers, mascarpone en Amaretto

Grappa di Tonino (Guerra) 6,75
In dessertwijn gepocheerde peer met roomijs en zabaglione van Grappa

Torta Golosa 6,50
Warm vijgen-amandeltaartje met mascarpone, hazelnoot krummel en pure chocolade roomijs.

Coppa Talamini 6,50
Een rijk opgemaakte ijscoupe met 3 bollen ijs van Talamini

La Dolce Vita 8,95
Een combinatie van een viertal desserts

Caffè d'Oro 9,75
Koffie met lekkernij (voor 2 pers.)
(bonbons, petit four van bosvruchten, Italiaanse likeur met dipkoekje van amandel)