Profiteer van onze Tavolata op zondag!
038 4212 448

BUONA SERA!
Van Antipasto tot Dolce

Wij nemen u mee dwars door o.a. de regio Emilia Romagna.

Voor zowel de kleine als volwassen gasten bereiden onze koks de gerechten voor u op Italiaanse wijze: vol Passie, Aandacht en Smaak! Wij hebben een ruime keuze in voor-, hoofd- en nagerechten, maar ook in samengestelde menu’s in diverse prijsklassen. De gerechten kunnen begeleid worden door uitstekende wijnen. Uiteraard is er een Italiaans assortiment aan aperitieven, digestieven en likeuren, zodat u uw eigen avond in stijl kunt beginnen en afsluiten.

“U kunt de samenstelling van uw diner ook aan ons over laten!”





 

DINER » SPECIALITÁ
DELLA CASA

La Tavolata  24,50 pp
Proef de smaak van Italië en geniet van een combinatie van 4 voorgerechten en 2 warme hoofdgerechten (vis en vlees bereiding), samengesteld door onze koks. Een volledige maaltijd die geserveerd wordt op schaal zodat u ieder gerecht kunt proeven. Wij serveren hier een knoflook pasta en een salade bij. Vanaf 2 personen.

La Sorpresa dello Chef
Daag onze chefs uit en laat u verrassen!

Als 3 gangen menu 32,50
Antipasto, secondo, dolce
(+ wijnarrangement 16,50)

Als 4 gangen menu 36,50
Antipasto, piccolo primo, secondo, dolce (+ wijnarrangement 19,50)

Bambini menu 12,50
Voor onze kleine proevers

Kleine tomatensoep 3,50
Keuze uit biefstuk, vis, of kinderpasta 7,50
2 bolletjes ijs uit onze ijssalon 3,-

DINER » ANTIPASTI/ VOORGERECHTEN

Antipasto Meridiana 12,50
Een proeverij van diverse kleine gerechten

Carpaccio Classico 10,95
Flinterdun gesneden rundvlees met een krokantje van Parmigiano, pijnboompitten, aceto balsamico en huisgemaakte pesto

Burger Pistacchio 10,50
Burger van mortadella, pistache mousse en een crème van zwarte peper

Antipasto di Mare 10,95
Gerookte paling omwikkeld met lardo-spek en een crème van ansjovis, geserveerd met toast

Bruschette Originali 6,00
Een 3-tal kleine bruschette met knoflook, vleugje olijfolie en Parmigiano (vegetarisch, vis, vlees).

Zuppa di Pomodoro 5,50
Pomodori tomaten-crèmesoep met pesto room

Crema di Asparagi 5,50
Romige groene aspergesoep met gedroogde Parmaham

DINER » PRIMI/ PASTA

Tagliatelle al Manzo 12,50
Brede lintpasta met rosé gebakken ossenhaas, cashew noten, klassieke pomodori saus, rucola en Parmigiano

Pasta La Crudaiola* 11,50
Brede lintpasta met olijven, cherry tomaten, basilicum, oregano en Parmigiano

Linguini con Pollo 11,90
Fijne lintpasta met kippendij, gerookt spek, roomsaus, verse peterselie en Parmigiano, afgeblust met witte wijn

Lasagna Bianca* 10,75
Deegbladen uit de oven met bechamelsaus, ricotta, mozzarella en gepofte ui

Pasta Scampi e Zucchini 12,50
Fijne lintpasta met in knoflook gebakken scampi, courgette en basilicum

* vegetarische bereiding

DINER » SECONDI/ HOOFDGERECHTEN

Filetto di Manzo 23,50
Gebakken ossenhaas met een gorgonzola-saus

Petto d’Anatra
19,95
Eendenborst met een saus van kamille

Carré di Agnello
21,50
Gebakken lamscarré met marsala

Branzino ai Carciofi 19,50
Zeebaars met artisjok puree en een vinaigrette van basilicum

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een salade en knoflook pasta

DINER » DOLCI/ DESSERTS

Tiramisu della Casa 6,95
De klassieker van La Meridiana, op basis van koffie, lange vingers, mascarpone en Amaretto

Gelato di Talamini
Vraag de bediening naar de mogelijkheid om gebruik te maken van de ijscoupe kaart van Talamini

Frutta al Basilico 6,75
V
ers fruit met sorbet ijs en basilicum yoghurt schuim

La Dolce Vita
9,45
Een proeverij van een 4-tal desserts